V-Fashion
Rijksweg 34 - 8820 Torhout - België - Ligging
Gsm: 0468 28 84 65
info@v-fashion.be
BTW BE0898 871 878

Accessoires van schoenen tot riemen

Niet alleen op het vlak van kledij is het tegenwoordig een must om helemaal mee te zijn met de laatste trends op modevlak. Tegenwoordig worden de accessoires alsmaar belangrijker om uw look en stijl helemaal af te maken.

Net daarom kunt u bij ons ook terecht voor alle mogelijke accessoires die bij uw kledij passen. Wij kunnen u ook op dat vlak het perfecte advies geven zodat alles netjes bij elkaar past en u zeker met veel trots naar dat feestje kunt dat u gepland had.

Wij denken dan natuurlijk in de eerste plaats aan de schoenen. Dat is het belangrijkste onderdeel van uw look en datgene waar het oog steeds op valt. Het is dan ook belangrijk dat u kiest voor de juiste kleur en het juiste model.

Maar daarnaast vindt u bij ons ook een ruime collectie aan handtassen. Dat varieert van grote tot kleine modellen. Of nog: wij beschikken ook over een groot assortiment aan betaalbare juwelen, mooie sjaals en riemen.

Kortom, wij kleden u van a tot z. En ook voor de accessoires geldt dat u geen enkel stuk zult vinden dat meer dan 100 euro kost. Een mooie look hoeft helemaal niet duur te zijn.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Back to Top